Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Conditioner Ravak AntiCalc, 300 ml

Disponibil
Mai multe informatii
Cod B32000000N
Brand Ravak
Specificatii Tratament pentru mentinerea suprafetei sticlei
69,00lei
INCLUSIV TVA
- +
sau suna-ne la 0728 969 776

Acesta solutie se recomanda sa fie aplicata o data la aproximativ 2-3 luni pe suprafata de sticla a paravanelor si a cabinelor de dus.  Inainte de aplicarea stratului de RAVAK AntiCalc Conditioner se va efectua o curatare în prealabil cu RAVAK Cleaner. După 10 minute de actionare de la aplicarea stratului de RAVAK AntiClac, se clateste cu apa si se sterge cu o spatula de cauciuc. Folosirea regulata a produsului RAVAK AntiCalc Conditioner prelungeste durata de viata si garanteaza functionalitatea cabinei de dus.

Livrarea este gratuita:
- la comenzile de peste 1000 lei
- in cazul in care achitati comanda intr-un magazin INSTALPLUS si livrarea se va face in Oradea, Salonta, Arad sau Timisoara, iar marfa achizionata este voluminoasa (nu poate fi transportata cu masina proprie)
La comenzi sub 1000 lei, livrarea costa 35 lei.
Termenul de livrare variaza din momentul primirii comenzii, in functie de produs.
In cazul in care intr-o comanda aveti produse cu termene de livrare diferite termenul de livrare va fi cel al produsului cu cel mai lung termen de livrare.
Nu se fac livrari sambata si duminica.
Produsele disponibile in categoria "Cazi de baie simple" se livreaza exclusiv in: Oradea, Salonta, Arad si in Timisoara.
 • Coletele livrate prin curier vor beneficia de optiunea: "Deschidere colet la livrare" pentru a verifica daca produsele nu s-au deteriorat pe timpul transportului. Prin semnarea documentelor de receptie la curier, va dati acordul ca produsele intrunesc conditiile de calitate si cantitate conform comenzii dvs., iar acestea sunt intacte la momentul predarii de catre transportator.
 • Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: “Livrare” din subsolul paginii.
  Termenul de returnare: 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia dvs. a produselor
  Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate: 14 zile calendaristice de la primirea de catre noi a produselor returnate. Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.
  In cazul in care doriti sa faceti un retur, trebuie sa ne informati prin email: contact@instalplus.net sau telefonic: 0728 969 776, iar noi va vom trimite formularul de retur.
  Costurile transportului returnarii vor fi suportate integral de dvs.
  Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: "Retur" din subsolul paginii.
  Vizualizate recent