Produse de comparat

Despre noi

Oferta noastra

INSTALPLUS activeaza in domeniul comertului cu materiale sanitare si de incalzire premium din anul 2000. Materialele comercializate in magazinele noastre se grupeaza astfel:

1. Instalatii de incalzire

2. Instalatii sanitare

3. Sisteme de tevi, fittinguri si robinetarie

4. Obiecte sanitare si mobilier baie

In cadrul fiecarei grupe, puteti gasi o gama diversificata de materiale, necesare instalatiilor din casa dumneavoastra, avand posibilitatea de a alege, in functie de necesitati si de marca preferata, cea mai convenabila varianta.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a construi relatii de lunga durata, bazate pe incredere si respect, cu clientii si furnizorii nostri deopotriva, astfel incat sa reprezentam un partener stabil de-a lungul timpului. Dorim sa ne diferentiem prin servicii si produse de caliatate superioara precum si prin consultanta de specialitate, atat in domeniul instalatiilor, cat si cu privire la amenajarea bailor.

Structura magazinelor noastre

Suntem prezenti in: Oradea, Salonta, Arad si Timisoara.

Majoritatea magazinelor noastre sunt organizate pe doua nivele. Parterul este rezervat pentru instalatii sanitare si de incalzire, sisteme de tevi, fittinguri si robinetarie, in timp ce etajul este dedicat exclusiv obiectelor sanitare.

Sediul principal al firmei este la Oradea, strada Hortensiei nr. 4 unde se regaseste si cel mai mare showroom al nostru de obiecte sanitare, acesta fiind dispus pe 2 etaje.

20 ani experienta in domeniul instalatiilor sanitare si de incalzire