Produse de comparat

Termeni si conditii

Date Vanzator

Nume firma vanzator INSTALPLUS
Cod fiscal RO12561856
Nr. inregistrare RC J05/76/2000
Sediu social Strada Hortensiei, nr. 4, Oradea
Site www.instalplus.net

Site-ul este proprietatea Vanzatorului, iar vizitarea acestuia sau achizitionarea de produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, acestea avand valoare contractuala intre Vanzator si Client/Consumator. Se recomanda Clientului/Consumatorului citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

Informatiile despre produse

 • Informatiile produselor au titlu de prezentare. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Diferente de culori intre imagini si produsul real. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.

Politica de vanzare online

 • Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a altor situatii.
 • Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.
 • Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 • In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de valuta initiala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Reclamatii

 • Va rugam ca inainte de folosire:
  • sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte, vizibile, de aspect sau de functionare
  • sa cititi cu atentie etichetele cu instructiuni de folosire care se regasesc la fiecare produs.
  • Coletele livrate prin curier vor beneficia de optiunea: "Deschidere colet la livrare" pentru a verifica daca produsele nu s-au deteriorat pe timpul transportului. Prin semnarea documentelor de receptie la curier, va dati acordul ca produsele intrunesc conditiile de calitate si cantitate conform comenzii dvs., iar acestea sunt intacte la momentul predarii de catre transportator.

 • Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare.
 • Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Clientului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte. Returnati-le impreuna cu etichetele lor originale

Drepturi de autor

Intregul continut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Securitatea datelor personale

Securitatea datelor personale este tratata in pagina Politica de confidentialitate, care este parte integranta a Termenilor si conditiilor.

Dispozitii finale

 • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
 • Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul Site-ului.
 • Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.