Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Infrasauna de interior Wellis Sundance Hemlock V2

La comanda in magazin
Mai multe informatii
Cod WS00227
Brand Wellis
Specificatii Infrasauna de interior pentru 3 persoane
11.800,00lei
INCLUSIV TVA
sau suna-ne la 0728 969 776

Infracabina este eficienta si mai delicata fata de saunele traditionale, pentru că intervalul de temperatura este între 35-45 °C, putand fi folosita si de persoanele care nu suporta temperaturile ridicate. Piesa centrala a infracabinei este generatorul de infrarosii, care emite o raza de o anumită frecventa, care nu poate fi perceputa de ochiul uman. Radiatia cu infrarosu de unda lunga patrunde muschii la o adancime de 3,5 - 4 cm, ceea ce amplifica procesul de transpiratie de 3-4 ori fata de starea normala. In infrasauna, transpiratia are loc nu doar prin glandele sudoripare, ci si prin glandele sebacee, aspect foarte important, din cauza faptului ca multe substante toxice nu sunt solubile in apa, ci în grasimile corporale.

Dimensiune: 159,4 x 99,3 x 194 cm

Infrasauna de interior pentru 3 persoane Redlight

Usa de sticla si geamuri laterale securizate fumurii de 6 mm

Iluminat LED pentru cromoterapie

Unitate de receptie Bluetooth

2 bucati difuzoare

Aerisire

6 corpuri de incalzire economice Redlight

Consum energetic: 2,35 kW

Livrarea este gratuita:
- la comenzile de peste 1000 lei
- in cazul in care achitati comanda intr-un magazin INSTALPLUS si livrarea se va face in Oradea, Salonta, Arad sau Timisoara, iar marfa achizionata este voluminoasa (nu poate fi transportata cu masina proprie)
La comenzi sub 1000 lei, livrarea costa 35 lei.
Termenul de livrare variaza din momentul primirii comenzii, in functie de produs.
In cazul in care intr-o comanda aveti produse cu termene de livrare diferite termenul de livrare va fi cel al produsului cu cel mai lung termen de livrare.
Nu se fac livrari sambata si duminica.
Produsele disponibile in categoria "Cazi de baie simple" se livreaza exclusiv in: Oradea, Salonta, Arad si in Timisoara.
 • Coletele livrate prin curier vor beneficia de optiunea: "Deschidere colet la livrare" pentru a verifica daca produsele nu s-au deteriorat pe timpul transportului. Prin semnarea documentelor de receptie la curier, va dati acordul ca produsele intrunesc conditiile de calitate si cantitate conform comenzii dvs., iar acestea sunt intacte la momentul predarii de catre transportator.
 • Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: “Livrare” din subsolul paginii.
  Termenul de returnare: 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia dvs. a produselor
  Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate: 14 zile calendaristice de la primirea de catre noi a produselor returnate. Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.
  In cazul in care doriti sa faceti un retur, trebuie sa ne informati prin email: contact@instalplus.net sau telefonic: 0728 969 776, iar noi va vom trimite formularul de retur.
  Costurile transportului returnarii vor fi suportate integral de dvs.
  Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: "Retur" din subsolul paginii.
  Vizualizate recent