Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Sauna finlandeza Wellis Serenis Hemlock

La comanda in magazin
Mai multe informatii
Cod WS00176
Brand Wellis
Specificatii Sauna finlandeza de interior pentru 4 persoane
22.100,00lei
INCLUSIV TVA
sau suna-ne la 0728 969 776

Ca reactie la temperaturile inalte din sauna și aburii care se formeaza, corpul transpira intens, conducand la dilatarea porilor din piele. Astfel, prin pori, se elimina toxinele si alte depuneri din organism. Persoanele care folosesc sauna constata adesea imbunatatirea starii de sanatate si revigorare, ceea ce nu este un lucru intamplator. Prin transpiratie corpul nostru se detoxifica, muschii se relaxeaza si starea generala se imbunatateste. Ca urmare a aburilor fierbinti, circulatia se accentueaza in tot corpul, inclusiv in muschi si articulatii. Astfel, se va îmbunatati si alimentarea cu oxigen, aspect important in regenerarea si formarea celulara.

Dimensiune: 180 x 150 x 210 cm

Sauna finlandeza de interior pentru 4 persoane

Usa de sticla si geamuri laterale securizate fumurii de 8 mm

Grilaj picioare fix

Corp iluminat termorezistent acoperit cu lemn

Corp incalzire sauna finlandeza Sawo 8 kW/ 380 V

Termometru

Aerisire

Ciubar de lemn cu lingura

Clepsidra

Piatra de lava

 

Livrarea este gratuita:
- la comenzile de peste 1000 lei
- in cazul in care achitati comanda intr-un magazin INSTALPLUS si livrarea se va face in Oradea, Salonta, Arad sau Timisoara, iar marfa achizionata este voluminoasa (nu poate fi transportata cu masina proprie)
La comenzi sub 1000 lei, livrarea costa 35 lei.
Termenul de livrare variaza din momentul primirii comenzii, in functie de produs.
In cazul in care intr-o comanda aveti produse cu termene de livrare diferite termenul de livrare va fi cel al produsului cu cel mai lung termen de livrare.
Nu se fac livrari sambata si duminica.
Produsele disponibile in categoria "Cazi de baie simple" se livreaza exclusiv in: Oradea, Salonta, Arad si in Timisoara.
 • Coletele livrate prin curier vor beneficia de optiunea: "Deschidere colet la livrare" pentru a verifica daca produsele nu s-au deteriorat pe timpul transportului. Prin semnarea documentelor de receptie la curier, va dati acordul ca produsele intrunesc conditiile de calitate si cantitate conform comenzii dvs., iar acestea sunt intacte la momentul predarii de catre transportator.
 • Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: “Livrare” din subsolul paginii.
  Termenul de returnare: 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia dvs. a produselor
  Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate: 14 zile calendaristice de la primirea de catre noi a produselor returnate. Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.
  In cazul in care doriti sa faceti un retur, trebuie sa ne informati prin email: contact@instalplus.net sau telefonic: 0728 969 776, iar noi va vom trimite formularul de retur.
  Costurile transportului returnarii vor fi suportate integral de dvs.
  Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: "Retur" din subsolul paginii.
  Vizualizate recent