Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Set mobilier si lavoar Savini Oikos, 80 cm, albastru

La comanda in magazin
Mai multe informatii
Cod 2500/F98
Culoare Albastru
Brand Savini
Colectie Oikos
Lungime 80 cm
Latime 48 cm
Material MDF
Montaj Suspendat
1.471,00lei
INCLUSIV TVA
sau suna-ne la 0728 969 776
Mobilierul Oikos este ideal pentru o baie moderna si se distinge prin finisajul albastru pastel. Acesta se integreaza perfect cu faianta cu efect de marmura.
Manerele de culoare gri antracit se pot asorta cu o baterie de lavoar neagra.
Lavoarul este fabricat din ceramica.
Suportul metalic de prosop este optional si nu este inclus, acesta se comanda separat si poate fi montat pe ambele parti ale mobilierului.
Livrarea este gratuita:
- la comenzile de peste 1000 lei
- in cazul in care achitati comanda intr-un magazin INSTALPLUS si livrarea se va face in Oradea, Salonta, Arad sau Timisoara, iar marfa achizionata este voluminoasa (nu poate fi transportata cu masina proprie)
La comenzi sub 1000 lei, livrarea costa 35 lei.
Termenul de livrare variaza din momentul primirii comenzii, in functie de produs.
In cazul in care intr-o comanda aveti produse cu termene de livrare diferite termenul de livrare va fi cel al produsului cu cel mai lung termen de livrare.
Nu se fac livrari sambata si duminica.
Produsele disponibile in categoria "Cazi de baie simple" se livreaza exclusiv in: Oradea, Salonta, Arad si in Timisoara.
 • Coletele livrate prin curier vor beneficia de optiunea: "Deschidere colet la livrare" pentru a verifica daca produsele nu s-au deteriorat pe timpul transportului. Prin semnarea documentelor de receptie la curier, va dati acordul ca produsele intrunesc conditiile de calitate si cantitate conform comenzii dvs., iar acestea sunt intacte la momentul predarii de catre transportator.
 • Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: “Livrare” din subsolul paginii.
  Termenul de returnare: 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia dvs. a produselor
  Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate: 14 zile calendaristice de la primirea de catre noi a produselor returnate. Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.
  In cazul in care doriti sa faceti un retur, trebuie sa ne informati prin email: contact@instalplus.net sau telefonic: 0728 969 776, iar noi va vom trimite formularul de retur.
  Costurile transportului returnarii vor fi suportate integral de dvs.
  Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa verificati sectiunea: "Retur" din subsolul paginii.
  Vizualizate recent